MYRNA SEEKLES
VERGROOT JE WERKGELUK

 

 HET DOEL

Myrna stond aan het begin van het opzetten van haar bedrijf. Ze had zelf al een poging gewaagd om een website te bouwen maar dit bleek niet  eenvoudig. Er was een branding en website nodig die bij haar paste. Zelf had ze een goed voorbeeld van wat ze mooi vond en hoe het er ongeveer uit moest komen te zien. Ook had Myrna een e-book geschreven om meer mensen te kunnen helpen en voor marketingdoeleinden. Samen hebben we gewerkt aan het eindresultaat.

SERVICES​

 

Brand identiteit

Look & Feel Brand

Logo design

Webdesign

Micl Marketing

MYRNA SEEKLES
VERGROOT JE WERKGELUK

 

REVIEW​

Als startende ondernemer was ik op zoek naar iemand die mij goed kon begeleiden bij het maken van mijn website. Iemand die met ideeën komt, inspiratie heeft en op de hoogte is van alle mogelijkheden. Ik merkte al snel dat als ik het alleen had moeten doen ik misschien wel de handdoek in de ring had gegooid. Er komt zoveel op je af, je moet over zoveel nadenken en hoe fijn is het dat jij je vooral bezig kunt houden met waar jij goed in bent? Dat je iemand naast je hebt staan die zaken uit handen neemt, lastige dingen goed kan uitleggen en er voor kan zorgen dat jij een website krijgt waar je helemaal achter staat. Haar ideeën zorgen voor meer inspiratie en laten je nadenken over de mogelijkheden om als ondernemer jezelf goed neer te kunnen zetten.

Sanne, bedankt voor al jouw energie maar ook fijne samenwerking. Je bent iemand die doet wat ze zegt en je echt 1000 % inzet om ondernemers te laten shinen. Dank je wel!


Webdesigner & Marketing

Sanne Franssen

Heb je zelf ook een project waar je hulp bij nodig hebt?

DESIGN DAT RAAKT

sterke en unieke vormgeving - persoonlijk traject - snel online - makkelijk zelf te onderhouden site

SANNE FRANSSEN

Webdesigner & Marketing

Strategische webontwikkeling

en design voor service gebaseerde ondernemers

en zzp-ers.

© 2020 Sanne Franssen

MENU

FREEBIES

Plan een gratis kennismakingesprek

Website checklist

© 2020 Sanne Franssen

CONTACT

info@sannefranssen.com

Maandag - Vrijdag

09.00 - 17.00 uur

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest